De betaalbare oplossing voor zzp’ers

Met en zonder beperking.

Je bent zzp’er. Je werkt hard voor je centen. Je houdt er niet van je hand op te houden. Je wilt zélf je brood verdienen. En dat doe je dan ook. En dan gaat het mis. Er gebeurt iets waardoor je tijdelijk niet kunt werken. Een whiplash. Een gebroken been of arm. Kapperseczeem. Corona besmetting. Een hernia. Noem maar op. Er kan zóveel misgaan …

Je verdient niks

Ziek zijn is al vervelend genoeg. Maar zolang jij niet werkt, draai je geen omzet en geen winst. En verdien je dus niks. Terwijl de maandelijkse lasten blijven doorlopen. Zakelijk én privé. Je huur. Je energierekening. Je boodschappen. Je telefoonabonnement.

Je wordt overal geweigerd

(of met uitsluitingen een dure ongunstige polis aangeboden)

En dus probeer je een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Maar overal word je geweigerd. Omdat je al beperkt bent of een chronische ziekte hebt. Terwijl je je altijd uit de naad hebt gewerkt. Dat is toch belachelijk!

Daarom hebben wij AOVoorZZP opgericht. Wij weten maar al te goed hoe het is om overal afgewezen te worden. En bij ziekte geen inkomen te hebben. Wij staan voor 100% inclusie.

AOVoorZZP - hét vangnet voor zzp'ers met of zonder beperking!

Welkom bij AOVoorZZP

AOVvoorZZP is geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. AOVoorZZP is een vereniging voor zzp’ers die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing voor arbeidsongeschiktheid. We helpen elkaar op basis van onderling vertrouwen en solidariteit als werken even niet gaat.