Eerlijke en betaalbare tarieven. Broodnodig.

Ook voor arbeidsbeperkte ZZP’ers

AOVoorZZP is een vereniging. Iedere ondernemer kan lid worden. De enige voorwaarde om lid te kunnen worden is dat je minstens €250 winst per maand maakt met je bedrijf.

Nooit meer betalen dan je kunt veroorloven

AOVoorZZP is een vereniging. Iedere ondernemer kan lid worden.* De kosten van lidmaatschap bestaan uit inschrijfgeld, contributie en administratiekosten. Daarnaast leg je iedere maand een vast bedrag in. Dat is jouw spaargeld. De hoogte van het bedrag dat je maandelijks* inlegt, hangt af van de mate van zekerheid die jij voor jezelf wilt inbouwen. En van hoeveel je verdient. Want we laten je natuurlijk niet méér betalen dan jij je kunt veroorloven.

Inschrijfgeld starters nu €75

Je betaalt eenmalig €150 inschrijfgeld als je je bij ons aansluit. Dit bedrag bestaat uit de btw die wij als vereniging afdragen over de diensten die wij leveren, €25 contributie voor het 1ste jaar van je lidmaatschap en €12,50 voor algemene middelen. De rest wordt gebruikt voor het registreren van de leden in ons boekhoudsysteem en bij de arbodienst, en voor het verwerken van de machtigingen.

Contributie en administratiekosten

Om de vereniging goed te kunnen blijven runnen en om zoveel mogelijk zzp’ers te bereiken, vragen we een jaarlijkse contributie ter dekking van de verenigingskosten en rekenen we administratiekosten.

De bijdrage in de administratiekosten gebruiken we om alle faciliteringskosten te betalen. Denk aan het bijhouden van de administratie, het aanschaffen en verlengen van licenties, het inhuren van een arboarts, het innen van de inleggelden en het uitbetalen van de schenkingen.

Er zijn geen bijkomende kosten zoals bankkosten of een bijdrage voor begeleiding door de arbodienst bij revalideren. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Een compleet overzicht van de kosten van lidmaatschap vind je hieronder. Deze kosten zijn voor alle leden hetzelfde. Je machtigt ons om via een automatische incasso geld van je rekening af te schrijven of via een betaalverzoek.

Wat Hoeveel Hoe vaak
Inschrijfgeld €150 Eén keer
Contributie €25 Per jaar (vanaf 2de jaar)
Administratiekosten €20 Per maand

Maandelijkse inleg

Iedere maand betaal je een vast bedrag. Dit heet inleg. Met dit bedrag bouw je een spaarpot op. Mocht een lid van AOVvoorZZP ziek worden, dan wordt er een klein bedrag uit de spaarpotten van alle leden gehaald. Al die bedragen bij elkaar opgeteld worden betaald aan de zieke zzp’er. Op die manier zorgen we ervoor dat deze ondernemer tijdens zijn of haar ziekte een inkomen heeft. De hoogte van je winst bepaalt hoeveel je inlegt.

Lage instap, netto uitkering

Bij AOVoorZZP kun je al bij een winst van €250 per maand meedoen. Bij andere voorzieningen en fondsen moet je minstens €750 per maand winst maken! Als je ziek wordt, krijg je bij AOVoorZZP met een maandelijkse inleg van €15 een schenking van €515 per maand. Over deze schenking betaal je geen inkomstenbelasting. Je kunt er dus meteen je boodschappen van betalen. En als je je lidmaatschap opzegt, krijg je je spaarsaldo natuurlijk weer terug.

Rust en zekerheid

Als beperkte zzp’er ben je extra kwetsbaar. Zzp’ers kunnen nu nog niet terugvallen op een Ziektewet (verwachting in 2024). Werk je niet, dan heb je geen inkomen. En omdat je beperkt bent, kun je geen arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten.

AOVoorZZP biedt uitkomst. Bij ons kun je wél terecht! Wij maken een vuist voor beperkte ondernemers. En vangen elkaar op als werken even niet lukt.  Dat heet inclusie…

Lid worden van AOVoorZZP geeft rust en zekerheid. Samen staan we sterk!

*De enige voorwaarde om lid te kunnen worden is dat je minstens €250 winst per maand maakt met je bedrijf.