null

Roel Leeuwenburgh

Directeur Care for Companies

Vanuit de (sport)fysiotherapie en sportrevalidatie ben ik 20 jaar lang eigenaar geweest van een multidisciplinair expertise- en behandelcentrum. Vanuit dit werk kwam ik in contact met arbodiensten. In overleg met interne specialisten en deskundigen heb ik besloten om zelf een arbodienst op te richten: Care for Companies.

Care for Companies specialiseert zich in het benoemen van ziektes en beperkingen en de problemen die daarbij komen kijken. En in het begeleiden van mensen die met deze ziektes en beperkingen te maken krijgen. Dit is een zéér succesvol concept gebleken. Zowel werkgevers als werknemers weten zich positief gehoord.

Care for Companies heeft 19 medewerkers en is volgens de nieuwste arbo-eisen gecertificeerd. We hebben veel (para-)medische kennis en kunde in huis en zijn nauw betrokken bij onze klanten.

“Kwaliteit, serviceverlening en (sociale) veiligheid zijn niet alleen woorden, maar ook en vooral waarden die vanuit een heldere missie en visie daadwerkelijk in praktijk worden gebracht.”