null

Debbie Groeneveld

Ambassadeur

Ik ben directeur van Groeneveld B.V. Via een werkmaatschappij leveren wij facilitaire diensten aan beheersmaatschappijen. We zorgen ervoor dat woningen schoon en met fris geverfde muren en plafonds worden opgeleverd.
Sinds een paar jaar heb ik COPD. Door deze longaandoening – waarmee je overigens prima kunt functioneren – en door mijn leeftijd ben ik niet meer in trek bij werkgevers. Daarom heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gewaagd.

Toen ik mijn bedrijf startte heb ik geprobeerd een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Doordat ik COPD heb is dit niet gelukt. Nu is de regering van plan een AOV voor zzp’ers verplicht te maken. Mensen zoals ik krijgen te maken met de nodige uitsluitingen én een eigen risico van twee jaar.

Op een verjaardag hoorde ik over AOVoorZZP. Deze vereniging is er speciaal voor zzp’ers met een arbeidsbeperking. Zzp’ers die bij arbeidsongeschiktheidsverzekeraars voor een dichte deur staan. Precies wat ik zocht!

Meteen de volgende dag heb ik contact gezocht. Gelukkig kon ik ze gewoon bellen. Ik kreeg gelijk antwoord op al m’n vragen en had een prettig gesprek met Marianne. Zij is echt een ervaringsdeskundige. Ze had aan een half woord genoeg. Ik ben gelijk lid geworden. Het voelde zó goed om dat risico af te dekken!

AOVoorZZP heeft mij gevraagd of ik ambassadeur voor de vereniging wil zijn. Ik heb geen seconde geaarzeld en meteen volmondig ja gezegd. Ik sta voor de volle 100% achter dit initiatief. Heel goed dat je je ondanks je arbeidsbeperking gewoon aan kan sluiten! We zijn allemaal hardwerkende ondernemers die er voor elkaar zijn in tijden van ziekte.

“Ik zeg doen! Word lid van AOVoorZZP.”